Каталог статей
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
ПМПК [1]
Рада РМК [0]
План роботи методистів РМК [0]
Методичні рекомендації [0]
Пошуково-дослідницька робота [0]
Колегія в.о. [0]
Розпорядження [0]
Листи [0]
Державні закупівлі [1]
Учнівське самоврядування [0]
Шкільні проекти [6]
Психолого-педагогічна консультація [0]
Навчальні досягнення [1]
Рівень вихованості [2]
Рейтинг ЗНЗ [0]
Програма "Обдаровані діти" [1]
200-річчя з Дня народження Т.Г. Шевченка [1]
ДПА і ЗНО [1]
Оздоровлення [0]
Програма розвитку системи освіти [1]
Новини [134]
НАКАЗИ [0]
Пошук
Вітаємо!!!

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Корисні посилання

Пример

Пример

Пример

Фото з галереї
Новини освіти
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Block title
Сьогодні іменниників немає
Головна » Статті » Новини

Вшановування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 19 лютого 2016р. українці відзначають 2 річницю наймасовіших розстрілів на Майдані, вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні.

      В цей день ми сумуємо за Героями Небесної Сотні, які дали поштовх до розуміння, що саме нація повинна писати свою нову історію, кращу історію, творити своє не просто майбутнє, а щасливе сьогодення.

      Ми повинні закарбувати назавжди пам'ять про тих героїв Небесної Сотні не лише на сторінках підручників з історії, а й у своїй пам’яті, серцях.

      Наше завдання зберегти пам'ять про найкращих з людей. Хоча в країні точиться війна, ми продовжуємо боротись за ідею бути вільними, бо останній подих  Небесної Сотні був задля нас…

        З такими словами звернулась заступник директора з виховної роботи Турківського НВК  Любов Іванівна Костьович, яка й розпочала виховний захід «100 крилатих Героїв…», присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

      На заході були присутні учні 5-11 класів, педагогічний колектив НВК, запрошені учасники Майдану та голова Турківської РДА Лабецький Олександр Миронович, учасник Майдану та АТО Стерляніков Євген Євгенійович. А також інспектор Турківського відділу освіти Юсипович Михайло Степанович,  директор Турківського районного центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Володимир Миколайович Хомин.

      До учнів звернувся активний учасник Майдану поранений під час подій 18-20 лютого 2014 року, голова Турківської РДА Олександр Миронович Лабецький, який розповів про ті страшні події, про загиблих своїх побратимів, назвав імена тих кількох, яким вдалось тоді виступити…

        Олександр Миронович закликав дітей молитись щоденно за загиблі душі, вірити в краще майбутнє, завжди прислухатись до порад своїх наставників: батьків, вчителів.  І тоді Україна житиме по справжньому вільно.

   Всі присутні вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, учні 9 класу поставили квіти до стенду пам’яті Небесної Сотні.

     Закінчив захід директор Турківського НВК Блажівський Михайло Миколайович словами: « …. Вклонімося низько вічним героям, що згасли як зорі, та досі освітлюють наш чистий шлях».

Категорія: Новини | Додав: turka20 (19.02.2016)
Переглядів: 672 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz